fredag 15 mars 2013

försök nr 211

Ännu ett försök till att återigen börja blogga lite mer ofta än 1 gång / halvår..
Har många åsikter, tankar som kan skrivas ner i ord, men vill heller inte utelämna mig helt till hela internets befolkning! Även om jag vet att många borde tycka o tänka som jag gör ;) (ironi), apropå ironi så är det inte alla som förstår vad det är eller sitter inne med en sådan humor, Det gör jag... Så kommer bli många (ironi) så folk förstår.



Jag har funderat ett bra tag på varför människor gör på ett vist sätt, hur dom tänker o varför... Men kommer inte fram till ngt bra svar då det inte finns några svar på det, trots att jag så gärna vill ha svar på ALLT! O det stör mig att jag vill ha svar på allt även fast ja egentligen inte bryr mig.. Men det är min nyfikenhet om varför som gör att jag älskar svar!

Funderar på att börja plugga igen, men det är bara funderingar än så länge, det är mkt annat som spelar in i bilden åxå, så som att orken ska finnas, att jag inte ska ge upp så fort jag tröttnar vilket jag alltid gör. Stora problemet är att jag inte har ork eller lust att läsa upp gymnasiebetygen, det tar för lång tid o jag vill att det ska gå FORT! o helt plötsligt kom tankarna in på att jag är ALLERGISK mot långsamma människor, som ska vela o tänka innan ett beslut fattats, människor som tar 100 år på sig att komma utanför dörren för man ska se till så alla kläder sitter som dom ska, att skorna är rätt osv osv.. jävla fåfänga!
För mig måste det gå fort, orkar inte vänta på värken andra, tiden eller mig själv. tiden kan man dock inte påverka tyvärr..
Tror detta beteende är mkt av min adhd.. O är det något jag HATAR så är det att ha ADHD.. det är hemskt! varför jag tycker det är en lång historia o det kan nog de flesta med mer en 1 hjärncell räkna ut, varför jag hatar att ha ADHD!

Nu ska ja försöka sova, men de kommer inte att fungera iaf, så förstår inte varför jag ens försöker. men hoppet e det sista som lämnar människan sägs det, O jag vill verkligen kunna sova på nätterna o va vaken på dagen. jävla sömnproblem till att förstöra för mig..  Det spelar lixom ingen roll när jag lägger mig, hur länge jag varit vaken, vad jag gjort under dagen, kan inte sova iaf. Har nog testat ALLT för att kunna sova på natten, men nej nej nej.. Men jag är envis o ska lyckas besegra sömnen o John fucking Blund..